Workshop: Bouwdetails bij renovaties – Limelette

Workshop: Bouwdetails bij renovaties – Limelette

16/11/2021 10:30 am - 12:30 pm

Deze praktische workshop vormt de ideale gelegenheid om ervaringen te benutten en uit te wisselen, te werken op concrete renovatiedetails en de belangrijke aspecten uit het webinar ‘Bouwdetails bij renovaties – aandachtspunten’ in de praktijk om te zetten.

Renovaties zijn vaak ingewikkeld en arbeidsintensief, en het beschikbare budget is altijd heel beperkt. De mogelijkheden worden ook nog eens sterk bepaald (en gelimiteerd) door de stedenbouwkundige en architecturale context., vroegere werkzaamheden, de bestaande configuratie, enz., wat het moeilijker maakt om standaardoplossingen toe te passen dan bij een nieuwbouw. Elk project is immers erg verschillend en vereist dan ook nauwkeurig maatwerk.

Een optimale keuze kunnen maken inzake architectuur, techniek en budget vergt een grote inzet en een hoge competentiegraad van aannemers en ontwerpers, vooral op het gebied van coördinatie en communicatie.

Deze workshop van 16 november (10u30 tot 12u30) is een tweetalig event FR / NL. Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!

Location
Buildwise